Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sempervivum textorum variegata 1

€ 125,00 € 100,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7277
Omschrijving

Sempervivum textorum variegata 1

Deze Sempervivum textorum variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Hoogte: Deze Sempervivum textorum variegata kan een hoogte tot +/-10 cm bereiken.

Standplaats: Sempervivum is geschikt voor buiten op een plaats in de volle zon

Vorstbestendig: Tot wel -10 gr.

Opmerkingen: Deze fraaie winterharde Sempervivum heeft zeer fraaie gekleurde bladeren en geven een betoverend effect. 

Plaats de Sempervivum buiten in je tuin direct in de volle grond of in een pot op het terras. De Sempervivum vereist een plaats in de volle zon. De Sempervivum houdt van weinig water, bij een teveel aan water kan de Sempervivum gaan rotten. Zorg er voor als u hem in de volle grond plaatst er een laag met grind in het plantgat wordt gestrooid, dit voorkomt natte voeten.

De plant kan zeer goed tegen warmte en staat graag in de volle zon. Hij heeft in de zomer weinig water nodig. U kunt uw Sempervivum bemesten met een organische meststof. In de winter is dezeSempervivum vorstbestendig tot -10 graden. U geeft hem dan geen water.

Nelumbo Garden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier/ gerecycled materiaal. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier. Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de getoonde foto's .

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95