Geen producten (0)
Geen producten (0)

Christmas Deals Philodendron Orange Marmalade

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7239
Omschrijving

Philodendron Orange Marmalade

Na aankomst van uw Philodendron Orange Marmalade raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn. Deze Philodendron Orange Marmalade is recent opgepot als reeds gewortelde stekplant, bij verpotten zullen de nieuw gevormde wortels in dit stadium mogelijk afbreken.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Orange Marmalade is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige geel, oranje tot roze bladeren.

Philodendron worden verstuurd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Deze plant is alleen geschikt voor de ervaren planten liefhebber. Een juiste luchtvochtigheid van 60-80% is vereist.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Philodendron Orange Marmelade :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Orange Marmalade gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Orange Marmalade kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Orange Marmalade is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Orange Marmalade is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.