Geen producten (0)
Geen producten (0)

Anthurium Ferrierense "Crisped"

€ 19,95 € 15,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7135
Omschrijving

Anthurium Ferrierense "Crisped"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 60 cm

Hoogte: 50 tot-100 cm.

Opmerkingen:Anthurium Ferrierense "Crisped" is een zeer fraaie Anthurium. Ze heeft prachtige breed generfde bladeren.Anthurium Ferrierense "Crisped" is een zeer fraai en bijzonder soort wat zelden in de handel wordt aangeboden.

Anthurium Ferrierense "Crisped" wordt als gewortelde  jonge planten  zoals afgebeeld op de foto geleverd. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Anthurium Ferrierense "Crisped" :

De Anthurium Ferrierense "Crisped gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Anthurium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Ferrierense "Crisped" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Anthurium groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium is gevoelig voor teveel water. Als u Anthurium snel bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Anthurium Ferrierense "Crisped" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95