Geen producten (0)
Geen producten (0)

Colocasia Illustris

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG412
Omschrijving

Dit is een Pre-sale,de knollen worden geleverd na eind maart / april 2020. Knollen kunnen niet in combinatie met andere artikelen worden besteld.

Colocasia Illustris

Blad: Bladdiameter 40 tot 80 cm

Hoogte: Tot 90 - 120 cm.

Opmerkingen: Colocasia Illustris is een zeer fraaie Colocasia, ze heeft prachtige Paarse tot zwart kleurende bladeren, met fraaie gifgroene nerven en stelen. Haar bladeren hebben een heel mooi contrast met haar stelen

Verzorging Colocasia Illustris :

In het voorjaar pot u uw rizoom op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Colocasia op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds meer water gaan geven. Zodra de nachtvorsten verdwenen zijn mag uw Colocasia Illustris naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. U kunt uw Colocasia in pot laten staan of plaatsen in de volle grond, een oeverplek bij een vijver is vaak ideeal.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Colocasia  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de rizoom uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Colocasia Illustris is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.

Ook interessant

€ 9,95