Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Acacoyaguensis 1

€ 295,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7084
Omschrijving

Monstera Acacoyaguensis 1

Iedere Monstera Acacoyaguensis heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt. na aankomst van uw Monstera Acacoyaguensis raden wij het aan de plant absoluut niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn. Deze planten zijn opgepot als stekplant met enkele wortels. Monstera Esqueleto is alleen geschikt voor de liefhebber met de juiste huisvesting, deze soort valt onder een van de moeilijkste soorten en vraagt een luchtvochtigheid van minimaal 70%

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Het versturen van deze plant is op geheel eigen risico. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 100 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Monstera Acacoyaguensis is een zeer fraaie zeldzame Monstera, ze heeft prachtige groene bladeren met gaten. Deze soort komt in de handel vrijwel niet voor.

Monstera Acacoyaguensis worden verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Monstera Acacoyaguensis :

Monstera Acacoyaguensis komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika en Azië. Monstera zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Acacoyaguensis gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Monstera Acacoyaguensis" is veeleisend aan zijn standplaats.  Plaats haar in het felle zonlicht. Monstera Acacoyaguensis kan als kamerplant in een terrarium of gesloten systeem gehouden worden. Monstera Esqueleto"kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Acacoyaguensis kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera Acacoyaguensis" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Monstera Acacoyaguensis is gevoelig voor teveel water. Als u Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Monstera Acacoyaguensis" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden