Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Major 'Rattle Skulls'

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7013
Omschrijving

Dischidia Major 'Rattle Skulls'

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Major 'Rattle Skulls' is een zeer zeldzame en fraaie Dischidia. ze heeft prachtige groene bladeren, die zich opblazen als een ballon. Dischidia Major 'Rattle Skulls' kan bloeien met kleine bloemtjes.Een lust voor het oog. Dischidia Major 'Rattle Skulls' is in de handel vrijwel niet verkrijgbaar.

Dischidia Major 'Rattle Skulls' wordt geleverd als volledig gewortelde planten op Kokos zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij raden het aan de plant na aankomst niet van de Kokoshanger te verwijderen. Bij het losmaken van de kokoshanger zal het plantje indrogen en het mogelijk niet overleven. Dischidia Major 'Rattle Skulls' groeit van nature in bomen en is gewend om zich vast te zetten op houtachtige materialen. Dischidia Major 'Rattle Skulls' mag nooit in de aarde of aanverwanten worden geplaatst.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Major 'Rattle Skulls'  :

De Dischidia Major 'Rattle Skulls' houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia VidaliDischidia Major 'Rattle Skulls' kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Major 'Rattle Skulls' is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Major 'Rattle Skulls' is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.