Geen producten (0)
Geen producten (0)

Christmas Deals Philodendron "White Princess"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7000
Omschrijving

Door de groote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande orders

Philodendron "White Princess" 12 cm pot

Unieke kans om deze zeldzaamheid te kunnen kopen, er zijn slechts een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron "White Princess" is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen.

Philodendron "White Princess"  wordt  als opgepotte plugplant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij adviseren de plant de komende twee tot drie maanden niet te verpotten. Iedere plant is verschillend in variegatie en vorm.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Squamiferum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron "White Princess" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron "White Princess" is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron "White Princess" is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs