Geen producten (0)
Geen producten (0)

Christmas Deals Anthurium Pedato Radiatum Fingers

€ 22,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6990
Omschrijving

Anthurium Pedato Radiatum Fingers

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 60 cm

Hoogte: 50 tot-100 cm.

OpmerkingenAnthurium Pedato Radiatum Fingers is een zeer fraaie Anthurium. Ze heeft prachtige handvormige generfde bladeren. Anthurium Pedato Radiatum Fingers is een zeer fraai en bijzonder soort wat zelden in de handel wordt aangeboden.

Anthurium Pedato Radiatum Fingers wordt als gewortelde  jonge planten  zoals afgebeeld op de foto geleverd. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Anthurium Pedato Radiatum Fingers :

De Anthurium Pedato Radiatum Fingers gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Anthurium Red Leaf kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Pedato Radiatum Fingers kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Anthurium Pedato Radiatum Fingers niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium is gevoelig voor teveel water. Als u Anthurium snel bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Anthurium Pedato Radiatum Fingers is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV