Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire"

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6952
Omschrijving

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire"

Hoogte: Tot aan  100 cm. 

Opmerkingen:Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is een zeer bijzondere en zeldzame Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire". Zeer fraai en bijzonder plantje dat bijna niet te verkrijgen is. Een lust voor het oog.

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" worden als gewortelde planten geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal de zelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij niet om de plant te verpotten in een ander grondmengsel. Planten beginnen nu hun eerste nieuwe uitloop te krijgen. Stammetjes kunnen vergroeien hebben wat lijkt op schade dit is normaal bij deze soort.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire"" :

De Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

DeEuphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is gevoelig voor teveel water. Als u Gasteria bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.