Geen producten (0)
Geen producten (0)

Solanum Evolvulifolium

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6930
Omschrijving

Solanum Evolvulifolium

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 2 cm

Klimplant

Opmerkingen: Solanum Evolvulifolium is een zeer fraaie Solanum. ze heeft prachtige bladeren Een lust voor het oog.

Solanum Evolvulifolium wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging Solanum Evolvulifolium:

De Solanum Evolvulifolium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Solanum Evolvulifolium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. 

Solanum Evolvulifolium" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Solanum Evolvulifolium" is gevoelig voor teveel water. Als u Solanum Evolvulifolium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Solanum Evolvulifolium" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.