Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Atabapoense

€ 89,50 € 62,65 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6848
Omschrijving

Philodendron Atabapoense

Planten hebben aan de oude bladeren een kleine bladschade.

Philodendron Atabapoense planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand niet te verpotten, deze planten hebben hun eerste wortel groei en verpotten zal de plant in dit stadium mogelijk niet overleven. 

Hoogte: 100 tot 150 cm. Klimplant

Opmerkingen: Philodendron Atabapoense  is een zeer fraaie Philodendron. Met haar bijzondere groene blad met rode onderkant. 

Philodendron Atabapoense is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als wortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen iedere plant heeft 2 tot 3 bladeren en een groeispeer. Deze planten zijn gestekt als kopstek.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Philodendron Atabapoense :

De Philodendron Atabapoense houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Philodendron Atabapoense is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Philodendron Atabapoense" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Philodendron Atabapoense  is gevoelig voor teveel water.