Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dieffenbachia "Tiki"

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6837
Omschrijving

Dieffenbachia "Tiki"

De Dieffenbachia "Tiki" is een zeer fraai en zeldzaam soort, het is bijna niet verkrijgbaar. Oude bladeren kunnen een kleine schade hebben. Wij adviseren de plant de komenden drie maanden niet te verpotten

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35cm

Hoogte: 100 - 150 cm.

Opmerkingen: Dieffenbachia "Tiki" is een zeer fraaie Dieffenbachia die bijna niet te vinden is. ze heeft prachtige donker groene bladeren met  licht groene en grijsblauwe vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Dieffenbachia Tiki  wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dieffenbachia Tiki" :

De Dieffenbachia Tiki gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De  Dieffenbachia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dieffenbachia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst, pas op met zon.

Dieffenbachia Tiki  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dieffenbachia Tiki is gevoelig voor teveel water. Als u  Dieffenbachia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dieffenbachia Tiki  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.