Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Coral

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6754
Omschrijving

Syngonium Coral

Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Coral. toe te voegen aan een bestaande order.

Aufgrund des starken Anstiegs der Bestellungen ist eine Syngonium Coral nicht möglich. zu einer bestehenden Bestellung hinzufügen.

Due to the large increase in orders, it is not possible to have a Syngonium Coral. to add to an existing order.

Syngonium Coral" planten zijn opgepot als plugplant in de juiste aard. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Coral is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Syngonium Syngonium Coral " is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opegotte plugplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Syngonium Coral"  :

De Syngonium Coral"   houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Coral " is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Coral" is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95