Geen producten (0)
Geen producten (0)

Calathea "Beauty Star"

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6669-1
Omschrijving

Calathea "Beauty Star"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 60 tot aan 80 cm 

Opmerkingen: Calathea "Beauty Star" is een zeer fraaie Calathea. Ze heeft prachtige groene bladeren. Een lust voor het oog.

Calathea "Beauty Star" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Calathea "Beauty Star :

De Calathea "Beauty Star" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Calathea "Beauty Star" niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Calathea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Calathea "Beauty Star kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Calathea "Beauty Star is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Calathea  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Calathea "Beauty Star is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger..