Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Red Spot 

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6551
Omschrijving

Syngonium Red Spot 

Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Red Spot toe te voegen aan een bestaande order.

Aufgrund des starken Anstiegs der Bestellungen ist eine Syngonium Red Spot nicht möglich. zu einer bestehenden Bestellung hinzufügen.

Due to the large increase in orders, it is not possible to have a Syngonium Red Spot to add to an existing order.

Syngonium Red Spot planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze / rode vlekken en of strepen. In de winterperiode kunnen de bladeren van Syngonium Red Spot lichter van kleur zijn.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Red Spot is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere Groene blad met roze / rode vlekken en strepen. 

Syngonium Red Spot is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opepotte stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Red Spot :

De Syngonium Red Spot  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Red Spot is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Red Spot is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.