Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pilea Peperomioides White Splash

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6543
Omschrijving

Pilea Peperomioides White Splash

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 20  tot aan 50 cm

Opmerkingen:Pilea Peperomioides White Splash is een zeer fraaie Pilea. Ze heeft zeer fraaie donker groene bladeren met wit / zilveren vlekken. Een lust voor het oog.

Pilea Peperomioides White Splash wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Pilea Peperomioides White Splash  :

De Pilea Peperomioides White Splash houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DePilea Peperomioides White Splash" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Pilea Peperomioides White Splash kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Pilea Peperomioides White Splash is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Pilea Peperomioides White Splash" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.