Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium T25

€ 119,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6408
Omschrijving

Syngonium T25

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium T25  is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere vorm en variegata bladeren een van de mooiste in zijn soort

Syngonium T25 is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als gewortelde stekplant. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Na aankomst mag u de Syngonium WendlandiiSyngonium T25 geduurden 2 maanden niet verpotten. Verpotten in dit stadium geeft wortel schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Syngonium Syngonium T25 :

De Syngonium T25" houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium T25" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.