Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ficus Shivereana 56

€ 79,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6311
Omschrijving

Ficus Shivereana 56

Deze Ficus Shivereana heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: 100 tot 120 cm.

Opmerkingen:Ficus Shivereana is een zeer fraaie Ficus. ze krijgt  prachtige grote bladeren met een fraai kleurenpatroon.

Ficus Shivereana wordt  geleverd als  geworteld opgepot plugplantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Ficus Shivereana  :

De Ficus Shivereana houdt van regelmatig water, de grond moet licht vochtig aanvoelen.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Ficus kan bij verplaatsing bladeren verliezen, deze zullen op een vaste plaats weer snel aangroeien

De Ficus Shivereana is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ficus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Ficus Shivereana"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ficus is gevoelig voor teveel water. Als u ficus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt of de aanpassing aan zijn nieuwe plaats. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Ficus Shivereana" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.