Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum Pinnatum Albo Variegata 4

€ 129,50 € 103,60 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6148
Omschrijving

Epipremnum Pinnatum Albo Variegata 4

De getoonde plant op de foto is de plant die u ook koopt, deze Epipremnum Pinnatum Albo Variegata heeft een uniek nummer en is er slechts een van beschikbaar. Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. 

Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Het aanraken van de witte delen van het blad geeft schade en het blad zal dan ook verkleuren. Bladeren die kunnen ondanks het zorgvuldige inpakken toch enkele schade oplopen, dit valt niet onder de garantie. Verzending van de Epipremnum Pinnatum Albo Variegata is dan ook geheel op eigen risico.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 40 cm

Hoogte: 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Epipremnum Pinnatum Albo Variegata is een zeer fraaie Epipremnum. ze heeft prachtige variegata bladeren. Epipremnum Pinnatum Albo Variegata is in Europa bijna niet verkrijgbaar. Unieke kans om deze fraaie soort aan uw verzameling toe te voegen.

Epipremnum Pinnatum Albo Variegata wordt geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal stekken beschikbaar.

Verzorging Epipremnum Pinnatum Albo Variegata:

De Epipremnum Pinnatum Albo Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue licht vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Epipremnum Pinnatum Albo Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Epipremnum  kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Epipremnum Pinnatum Albo Variegata kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Epipremnum Pinnatum Albo Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95