Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii'

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5909
Omschrijving

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii'

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii'  is een zeer fraaie Sanveveria , ze heeft prachtige variegata bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii' wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii' :

De Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii' kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Trifasciata 'Golden Hahnii is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.