Geen producten (0)
Geen producten (0)

Impatiens Phengklaii 02

€ 185,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5806
Omschrijving

Impatiens Phengklaii 02

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 20  tot aan  50 cm

Opmerkingen: Impatiens Phengklaii i is een zeer fraaie caudex plant.Een lust voor het oog.

Deze Impatiens Phengklaii heeft een uniek nummer de plant op de foto is ook de plant die u koopt. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Impatiens Phengklaii :

De Impatiens Phengklaii" houdt van matig water geven, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet  licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Impatiens Phengklaii" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Impatiens kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Impatiens Phengklaii" kan in de zomermaanden eens in de twee maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Impatiens Phengklaii " is gevoelig voor teveel water. Als u Impatiens Phengklaii  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan eide seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

Stephania Perrieri" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.