Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhipsalis Ramulosa "Red Coral"

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5797
Omschrijving

Rhipsalis Ramulosa "Red Coral"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Rhipsalis Ramulosa "Red Coral" is een zeer fraie Rhipsalis. ze heeft prachtige koraal rode bladeren en gaat bessen dragen..

Rhipsalis Ramulosa wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Rhipsalis Ramulosa "Red Coral" :

De Rhipsalis Ramulosa "Red Coral" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Rhipsalis Ramulosa "Red Coral" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Rhipsalis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Rhipsalis Ramulosa  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Rhipsalis Ramulosa"is gevoelig voor teveel water. Als u Rhipsalis bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen