Geen producten (0)
Geen producten (0)

Calathea "Network"

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5680
Omschrijving

Calathea "Network"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25cm

Hoogte: 60  tot aan  80 cm 

Opmerkingen: Calathea "Network" is een zeer fraaie Calathea. ze heeft prachtige fris groene bladeren met een netwerk van donker groene nerven. Een lust voor het oog.

Calathea "Network" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Calathea "Network" :

De Calathea "Network gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Calathea "Network" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Calathea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Calathea "Network kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Calathea "Network is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Calathea  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Calathea "Network is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.