Geen producten (0)
Geen producten (0)

Musella Lasiocarpa Variegata 6

€ 135,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5564-1
Omschrijving

Musella Lasiocarpa Variegata 6

Deze Musella Lasiocarpa Variegata is zeer zeldzaam en bijna niet te vinden. De plant heeft een uniek nummer. De plant op de foto is de plant die u koopt. Er is slechts een exemplaar beschikbaar..

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Het versturen van variegata planten is op geheel eigen risico. Wij raden het af de plant de komende maand te verpotten in een ander grondmengsel. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking van de lichte delen kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100- 120 cm.

Opmerkingen: Musella Lasiocarpa Variegata is een zeer fraaie tuin banaan 

Musella wordt als opgepotte plugplant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Musella Lasiocarpa Variegata:

De Musella Lasiocarpa Variegata  gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Musella is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst.Musella kan als kamerplant of als tuinplant op het terras  in pot of volle grond worden geplaatst. Musella Lasiocarpa Variegata kan vorst verdragen

Musella Lasiocarpa Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Musella Lasiocarpa Variegata groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Musella Lasiocarpa Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Musa bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Musella Lasiocarpa Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV