Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeschynanthus "Bolero Bicolore"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5387
Omschrijving

Aeschynanthus "Bolero Bicolore"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Aeschynanthus "Bolero Bicolore" is een zeer fraaie Aeschynanthus. Ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Aeschynanthus "Bolero Bicolore" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging  Aeschynanthus "Bolero Bicolore" :

De Aeschynanthus "Scoubidou Sunrise" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeschynanthus "Bolero Bicolore" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aeschynanthus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeschynanthus "Bolero Bicolore"" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeschynanthus "Bolero Bicolore"" is gevoelig voor teveel water. Als u Aeschynanthus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeschynanthus "Bolero Bicolore" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.