Geen producten (0)
Geen producten (0)

Calathea White Fusion

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5376
Omschrijving

Calathea White Fusion

Wij raden aan na aankomst de plant niet te verpotten. De plant heeft in zijn huidige pot een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. Calathea White Fusion houdt van een hoge luchtvochtigheid en mag nooit in de zon worden geplaatst. Planten worden uiterst zorgvuldig verpakt, een blad kan een verkleuring geven, dit valt niet onder de garantie.

Unieke kans om deze zeldzaamheid te kunnen bemachtigen. Er zijn slechts een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25cm

Hoogte: 30  tot aan  50 cm 

Opmerkingen: Calathea White Fusion is een zeer fraaie en zeldzame Calathea. ze heeft prachtige donker groene bladeren met witte strepen en vlekken. Een lust voor het oog.

Calathea White Fusion wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Planten kunnen onderling van elkaar veschillen. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Calathea White Fusion :

De Calathea White Fusion gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Calathea White Fushion" niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Calathea kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Calathea White Fusion kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Calathea White Fusion" is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Calathea  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Calathea White Fusion is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.