Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Pectenoides

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5197
Omschrijving

Dischidia Pectenoides

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Pectenoides' is een  fraaie Dischidia. ze heeft prachtige groene bladeren. Dischidia Pectenoides kan bloeien met kleine bloemtjes.Een lust voor het oog. 

Dischidia Pectenoides wordt geleverd als volledig gewortelde planten gegroeid op een Kokoshanger zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij raden het aan de plant na aankomst niet van de kokoshanger af te halen, deze Dischidia heeft zeer kleine wortels die hij langs de kokosplug heeft vastgezet.  Als de Dischidia wordt losgemaakt zullen de takken verdrogen en mogelijk zal de plant het niet overleven. Dischidia Pectenoides is een klimmer die normaal tegen bomen en rotsen groeit.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Pectenoides'  :

De Dischidia Pectenoides' houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Pectenoides' kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Pectenoides' is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Pectenoides' is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.