Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dichorisandra Penduliflora

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5532
Omschrijving

Dichorisandra Penduliflora

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 100 tot 120 cm.

Opmerkingen: Dichorisandra Penduliflora" is een zeer fraaie Dichorisandra. Ze heeft prachtige donker groene bladeren en bloeit met fraaie blauwe bloemtrossen. Unieke plant die niet veel wordt aangeboden

Dichorisandra Penduliflora worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dichorisandra Penduliflora :

De Dichorisandra Penduliflora heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden.

De Dichorisandra Penduliflora is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst.. Dichorisandra Penduliflora kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Dichorisandra Penduliflora'kan lage temperaturen verdragen tot 10 graden.

Dichorisandra Penduliflora"kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een zeer lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dichorisandra Penduliflora" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Dichorisandra Penduliflora" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV