Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Podophyllum Roxana

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5512
Omschrijving

Syngonium Podophyllum Roxana

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm

Hoogte: 50 - 80 cm.

Opmerkingen: Syngonium Podophyllum Roxana is een zeer fraaie Syngonium. ze heeft prachtige zeer grote groen / roze bladeren. Deze soort is in de handel nog vrijwel niet te verkrijgen Een lust voor het oog.

Syngonium Podophyllum Roxana" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Planten kunnen onderling verschillen, planten wisselen steeds van  kleur roze / groen kleur, iedere plant krijgt steeds grotere bladeren.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Podophyllum Roxana" :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Podophyllum Roxana kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Podophyllum Roxana is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium "Golden Allusion  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Podophyllum Roxana is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.