Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Green Granite

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5510
Omschrijving

Sansevieria Green Granite

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Green Granite  is een zeer fraaie Sanveveria , ze heeft prachtige gevlekte bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Green Granite" geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Green Granite" :

De Sansevieria Green Granite houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Green Granite" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Green Granite" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Green Granite"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Green Granite" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.