Geen producten (0)
Geen producten (0)

Neoregelia Olens Pink Hybrid

€ 10,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5335
Omschrijving

Neoregelia Olens Pink Hybrid

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: 20 tot 30 cm.

Opmerkingen:Neoregelia Olens Pink Hybrid is een zeer fraaie Neoregelia . Ze heeft een prachtig intens roze gevlekt hart.

Neoregelia Olens Pink Hybrid" worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Neoregelia Olens Pink Hybrid" :

De Neoregelia Olens Pink Hybrid" heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Het beste kunt u uw Neoregelia water geven via het hart van de plant, zo loopt het water via de plant over de aarde. Neoregelia moet altijd een laagje water in zijn hart hebben staan, u gebruikt voor de optimale verzorging regenwater.

De Neoregelia Olens Pink Hybrid" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst.. Neoregelia "Pink Sensation kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Neoregelia kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Neoregelia Olens Pink Hybrid" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Neoregelia Olens Pink Hybrid groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Neoregelia Olens Pink Hybrid is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV