Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Trifasciata Silver Flame

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5332
Omschrijving

Sansevieria Trifasciata Silver Flame

Hoogte: 30  tot aan 60 cm. 

Opmerkingen:Sansevieria Trifasciata Silver Flame is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige bladeren met zilveren strepen / vlekken.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Trifasciata Silver Flame" geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Trifasciata Silver Flame" :

De Sansevieria Trifasciata Silver Flame" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Trifasciata Silver Flame" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Trifasciata Silver Flame" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Trifasciata Silver Flame"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Trifasciata Silver Flame" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.