Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Canyon Granite

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5331
Omschrijving

Sansevieria Canyon Granite

Hoogte: 20  tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Canyon Granite is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige gevlekte bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Canyon Granite" geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Canyon Granite" :

De Sansevieria Canyon Granite" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Canyon Granite" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Canyon Granite" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Canyon Granite"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Canyon Granite" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.