Geen producten (0)
Geen producten (0)

Crasula Peforata Variegata

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5329
Omschrijving

Crasula Peforata Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 3 cm.

Hoogte: 30  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Crasula Peforata Variegata is een zeer bijzondere Crasula. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Een zeer fraai en bijzonder plantje.

Crasula Peforata Variegata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Crasula Peforata Variegata :

De Crasula Peforata Variegata" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Crasula Peforata Variegata" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Crasula kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Crasula Peforata Variegata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Crasula is gevoelig voor teveel water. Als u Crasula Peforata Variegata bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Crasula Peforata Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.