Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia Woodii "Mini Star"

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5328
Omschrijving

Ceropegia Woodii "Mini Star"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 1 tot 3 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant)

Opmerkingen:Ceropegia Woodii "Mini Star" is een  zeer fraaie en nostalgische plant maar dan in een bijzondere bladvorm. 

Ceropegia Woodii "Mini Star" wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Ceropegia Woodii "Mini Star" :

De Ceropegia Woodii "Mini Star" gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Woodii "Mini Star" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia Woodii "Mini Star, kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia Woodii "Mini Star, groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.