Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Imperial Green Mutatie 6

€ 395,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5322
Omschrijving

Philodendron Imperial Green Mutatie 6

ATTENTIE Philodendron Imperial Green Mutatie wordt verstuurd als afgebeeld op de foto. Na aankomst mag u deze plant gedurede drie maanden niet verpotten, het plantje staat opgeopt als plugplant in de juiste aarde. Deze Philodendron Imperial Red Mutatie heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Deze Philodendron Imperial Green Mutatie is uiterst zeldzaam, plantjes als deze komen zelden voor.

Wij verpakken deze Philodendron Imperial Red Mutatie zeer zorgvuldig. schade aan bladeren die tijdens het transport onstaat vallen niet onder de garantie. Verzenden gebeurt op geheel eigen risico.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Imperial Green Mutatie is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige rood / bruine variegata balderen. 

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Philodendron Imperial Green Mutatie :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot gaan optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Philodendron is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Imperial Green Mutatie is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs