Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Endauensis XXL

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4277
Omschrijving

Hoya Endauensis XXL

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen:Hoya Endauensis" is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als  gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Hoya Endauensis wordt  geleverd zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij adviseren de plant niet direct na aankomst te verpotten en een mnimale rustperiode van 2 maanden in acht te nemen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Endauensis :

De Hoya Endauensis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeHoya Endauensis" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Endauensis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Endauensis" is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Endauensis" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.