Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Imbricata 

€ 69,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4274
Omschrijving

Hoya Imbricata 

Planten hebben door import  bladschade. De plant zal zich hier snel van herstellen. Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk eerst gaan ruien bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. Deze planten mogen beslist niet van het hout gehaald worden, deze planten geeft u water met een plantenspuit.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Imbricata is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige donkergroene bladeren met zilvere vlekken. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Imbricata :

De Hoya Imbricata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Imbricata" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Imbricata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Imbricata" is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Imbricata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.