Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema White Lipstick

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4232
Omschrijving

Aglaonema White Lipstick

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Aglaonema White Lipstick is een zeer fraaie Aglaonema. Ze heeft prachtige lime groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Aglaonema White Lipstick  wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Aglaonema White Lipstick :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema White Lipstick is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema White Lipstick kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.