Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhaphidophora Hayi Variegata 01

€ 295,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4213
Omschrijving

Rhaphidophora Hayi Variegata 01

ATTENTIE: Deze Rhaphidophora Hayi Variegata heeft een uniek nummer en wordt verstuurd als plantje zoals afgebeeld op de foto gekocht. Rhaphidophora Hayi is een klimplantje wat vrijwel geen wortels in de aarde heeft. Het wordt sterk afgeraden het plantje uit haar pot te halen het plantje staat los tegen het plankje en zal zich hier vrij snel aan gaat hechten. Rhaphidophora Hayi Variegata vraagt een speciale verzorging en is alleen geschikt voor ervaren liefhebbers.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 8 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Rhaphidophora Hayi Variegata is een zeer fraaie Rhaphidophora die bijna niet te verkrijgen is Rhaphidophora Hayi Variegata heeft prachtig groene  variegata bladeren die kort op de bladsteel staan. Rhaphidophora Hayi is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzorging Rhaphidophora Hayi Variegata  :

Rhaphidophora Hayi Variegata komt voornamelijk voor in de regenwouden. Rhaphidophora zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Rhaphidophora Hayi" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Monstera Dubia moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Rhaphidophora Hayi" is veeleisend aan zijn standplaats. hij  vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Rhaphidophora niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid is.Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Rhaphidophora Hayi kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Rhaphidophora is gevoelig voor teveel water. Als u Rhaphidophora bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Rhaphidophora Hayi Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs