Geen producten (0)
Geen producten (0)

Piper Sarmentosum

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4085
Omschrijving

Piper Sarmentosum

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 40  - 80 cm.

Opmerkingen: Piper Sarmentosum is een zeer fraaie Piper . Haar groen glanzende bladeren maken haar wel heel speciaal.

Piper Sarmentosum wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Piper Sarmentosum :

De Piper Sarmentosum" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Piper Sarmentosum" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Piper kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst.Piper kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Piper Sarmentosum" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Piper Sarmentosum groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Piper Sarmentosum is gevoelig voor teveel water. Als u Piper bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Piper Sarmentosum is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs 

Ook interessant

€ 9,95