Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Euphorbia Cristata Variegata

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4083
Omschrijving

Euphorbia Cristata Variegata

Hoogte: Tot aan  30 cm. 

Opmerkingen: Euphorbia Cristata Variegata is een zeer bijzondere Euphorbia. Ze heeft een zeer fraaie variegata blad en een wel heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje dat bijna niet te verkrijgen is. Een lust voor het oog.

Euphorbia Cristata Variegata worden als gewortelde planten gekweekt uit stek materiaal geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal dezelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen, iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij niet om de plant te verpotten in een ander grondmengsel. Planten beginnen nu hun eerste nieuwe uitloop te krijgen. Een kleine schade kan voorkomen, dit is normaal bij deze soort.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Euphorbia Cristata Variegata :

De Euphorbia Cristata Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Cristata Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia Trigona kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Cristata Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Cristata Variegata  is gevoelig voor teveel water. Als u Euphorbia Cristata Variegata bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Cristata Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.