Geen producten (0)
Geen producten (0)

Homalomena Lindenii

€ 49,50 € 39,60 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4080
Omschrijving

Homalomena Lindenii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: Tot 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Homalomena Lindenii is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras. Homalomena Lindenii heeft fraaie groene bladeren met lichtgroene bijna lichtgevende streep. Homalomena komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Het is een makkelijke kamer plant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en je hebt lang plezier van deze prachtige Homalomena.

Verzorging:

De grond rondom de Homalomena Lindenii dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Wij raden het af om een Homalomena Lindenii te sproeien. Aangezien de plant op een zonnige plek staat kunnen de waterdruppels op de bladeren werken als een vergrootglas en verbranding veroorzaken.

Plaats de Homalomena Lindenii op een licht plekje in de huiskamer of op het terras, pas op met de volle zon. Deze Homalomena verdraagt geen temperaturen beneden de 15 graden.

Verpotten van een Homalomena Lindenii kan je het beste doen nadat de plant 2 maanden rust heeft gehad op zijn nieuwe plaats. 

Bemesten van een Homalomena Lindenii is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.