Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhipsalis Pentaptera

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4073
Omschrijving

Rhipsalis Pentaptera

Blad:Twijgen behalen een lengte tot 200 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Rhipsalis Pentaptera is een zeer fraaie Rhipsalis. Ze heeft prachtige lange twijgen in een olijfgroene kleur.

Rhipsalis Pentaptera wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Rhipsalis Pentaptera :

De Rhipsalis Pentaptera houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Rhipsalis Pentaptera is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Rhipsalis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Rhipsalis Pentaptera kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Rhipsalis Pentaptera is gevoelig voor teveel water. Als u Rhipsalis bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Rhipsalis Pentaptera is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95