Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Undulata 11

€ 119,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4048
Omschrijving

Hoya Undulata 11

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Deze plant heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt

Opmerkingen Hoya Undulata is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. ze heeft prachtige groen / grijze bladeren . Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant die is geimporteerd in de basket. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Planten hebben door import een bladschade. de plant zal zich hier snel van herstellen. Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij indien nodig onze planten met een heat-pack

Hoya Undulata :

De Hoya Undulata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Undulata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Undulata is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Undulata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.