Geen producten (0)
Geen producten (0)

Piper Methisticum "Bright Eyes" 2

€ 79,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG4008
Omschrijving

Piper Methisticum "Bright Eyes" 2

Deze Piper Methisticum "Bright Eyes" heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 15 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Piper Methisticum "Bright Eyes" is een zeer fraaie Piper. ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog.

Piper Methisticum "Bright Eyes" heeft aan de onderkant van haar bladeren de groei van kristallen, dit is normaal bij deze soort. soms wordt dit als wolluis gezien. Na aankomst adviseren wij gezien het seizoen de plant niet te verpotten, Piper heeft zeer kleine wortels en bij breuk zal de plant zich hier mogelijk niet van herstellen en dood gaan.

Piper Sylvaticum wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Wij verzenden onze planten indien nodig met een heat-pack.

Verzorging Piper Methisticum "Bright Eyes" :

De Piper Methisticum "Bright Eyes gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Piper Methisticum "Bright Eyes is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Cissus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Piper Methisticum "Bright Eyes kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Piper Methisticum "Bright Eyes is gevoelig voor teveel water. Als u Piper bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Piper SylvaticumPiper Methisticum "Bright Eyes is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.