Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dieffenbachia White Etna

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3934
Omschrijving

Dieffenbachia White Etna

De Dieffenbachia White Etna is een zeer fraai en zeldzaam soort, het is bijna niet verkrijgbaar. De planten zijn recent in Nederland aangekomen en kunnen aan hun oude blad een kleine schade hebben. De plant zal hier snel van herstellen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35cm

Hoogte: 100 - 150 cm.

Opmerkingen: Dieffenbachia White Etna is een zeer fraaie Dieffenbachia die bijna niet te vinden is. Ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Dieffenbachia White Etna wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Dieffenbachia White Etna :

De Dieffenbachia White Etna gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dieffenbachia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dieffenbachia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst, pas op met zon.

Dieffenbachia White Etna"  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dieffenbachia White Etna" is gevoelig voor teveel water. Als u  Dieffenbachia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dieffenbachia White Etna" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.