Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Red Heart

€ 69,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3842
Omschrijving

Philodendron Red Heart

Na aankomst van uw Philodendron Red Heart raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn.

Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling van elkaar verschillen. Planten kunnen aan het oude blad een schade hebben. Deze planten hebben drie maanden in onze kwekerij gestaan en zijn doorworteld.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Red Heart is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met een kersenrood hart.

Philodendron worden verstuurd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Philodendron Red Heart :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Red Heart gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Red Heart kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Red Heart is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Red Heart is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.