Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Acuta Albomarginata

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3725
Omschrijving

Hoya Acuta Albomarginata

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen Hoya Acuta Albomarginata is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. ze heeft prachtige groene bladeren met met witte strepen. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant die recent is geimporteerd. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Planten hebben door import een bladschade. de plant zal zich hier snel van herstellen. Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Callistophylla :

De Hoya Acuta Albomarginata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Acuta Albomarginata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Acuta Albomarginata is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Acuta Albomarginata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.