Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Endauensis

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3717
Omschrijving

Hoya Endauensis

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Endauensis is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige licht groene bladeren met een zeer fraaie bladvorm. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde cocos plug plant die recent zijn opgepot. Wij adviseren de plant niet te verpotten of uit de plug te halen en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Bij direct verpotten kan de plant het mogelijk niet overleven.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Endauensis  :

De Hoya Endauensis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Endauensis" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

HoyaHoya Endauensis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Endauensis is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Endauensis is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.